Wired Pack | Easy Clip

Voor meerdere laadpunten op één oppervlak

Wired Pack | Easy Clip

De EASY CLIP-reeks is een innovatieve kit waarmee je moeiteloos draadloze oplaadnetwerken kunt creëren. Deze ultradunne kit hecht direct aan de onderzijde van het meubilair.

Wired Pack | Easy Clip

De EASY CLIP-reeks is een innovatieve kit waarmee je moeiteloos draadloze oplaadnetwerken kunt creëren. Deze ultradunne kit hecht direct aan de onderzijde van het meubilair.

 

De Easy Clip draadloze lader is opgedeeld in twee delen (antenne + lader), waardoor diverse integratiemogelijkheden boven en onder het oppervlak mogelijk zijn. Het essentiële onderdeel van het EASY CLIP-assortiment is de lader. Deze is discreet vanwege zijn minimale dikte, QI-gecertificeerd en beschikt over de EPP-snellaadfunctie met 15 watt (Extended Power Profile). De verschillende antennemodellen zijn eenvoudig te installeren. Met 4 ingangen/uitgangen kunnen de oplaadstations met elkaar verbonden worden, waardoor flexibiliteit ontstaat bij het aanpassen aan verschillende lay-outs.

Dankzij de vier ingangen/uitgangen van de lader kun je powerstrips toevoegen en draadloze oplaadstations met elkaar verbinden. De powerstrips kunnen op maat worden gesneden en eenvoudig aan de lader worden bevestigd. Dit systeem biedt een unieke combinatie van discretie en esthetiek, in tegenstelling tot traditionele verbindingssystemen. De Easy Clip kan op drie manieren worden gevoed: – universele  stekker – AC/DC’s – Batterij (750wh)

Installatie

Ontdek de Easy Clip oplossing voor meerdere laadpunten vanuit één hoofdvoeding. Bij een enkele Wired Pack wordt deze direct met een stekker in het stopcontact gestoken. Bij de enkele aansluiting heb je de keuze tussen drie installatiemogelijkheden. Met de ‘on top’ installatie kun je het product gemakkelijk plaatsen door simpelweg een 3mm dunnen doorgang in de tafel aan te brengen. Als je liever een vlak laadpunt hebt, kun je altijd kiezen voor de ‘Flat’ of ‘Embedded’ optie, waarbij je de uitstraling van de tafel volledig behoudt en met behulp van een sticker duidelijk kunt maken waar je je telefoon kunt plaatsen.

Als je meerdere draadloze oplaadpunten in een tafel wilt installeren, zoals bij een leestafel of een bar, kun je kiezen voor de ‘Connected Easy Clip’, die de stroomvoorziening regelt via een adapter. De oplaadeenheden worden verbonden en netjes weggewerkt met een powerstrip aan de onderzijde, die eenvoudig op maat te knippen is. Aan elk uiteinde van de tafel is het mogelijk om – indien gewenst – een USB-poort te plaatsen. De keuze voor de AC/DC-adapter hangt af van het aantal eenheden dat je op een tafel wilt hebben. De AC/DC 24W is geschikt voor 1 tot 2 aansluitingen. AC/DC 50W is geschikt voor 2 tot 5 draadloze of USB-aansluitingen. Met de AC/DC 100W kun je 5 tot 10 oplaadpunten laden.

Als de tafel niet in de buurt van een stopcontact staat, kunnen we je altijd adviseren of het mogelijk is om de 750W batterij te installeren. De Easy Clip wordt strak weggewerkt en heeft geen losse kabels. Alle producten zijn waterdicht en schokbestendig.

Bouw een draadloos netwerk

Ontdek het Easy Clip draadloos oplaadsysteem; innovatief samengesteld uit twee delen (antenne + oplader) om veelzijdige integratiemogelijkheden aan zowel de boven- als onderzijde van het meubel te bieden.

 

De oplader vormt het kernstuk van het EASY CLIP assortiment. Met zijn minimale dikte en QI-certificering biedt hij een discrete en krachtige laadoplossing. Bovendien profiteert hij van de EPP-snellaadfunctie van 15 watt (Extended Power Profile). De diverse antennemodellen kunnen snel worden aangesloten. Dankzij de vier ingangen/uitgangen is het mogelijk om de stations onderling te verbinden en aan te passen aan verschillende lay-outs.

 

 

Wired Pack | Easy Clip

De Wired Pack | EASY CLIP-reeks is een kit waarmee je draadloze oplaadnetwerken kunt creëren. Deze ultradunne kit wordt direct op het meubilair bevestigd en vereist geen bekisting. De lader is discreet dankzij zijn slanke dikte van slechts 10mm en biedt de snelste oplaadmodus op de huidige markt.

De installatie is makkelijk en kan bijna op elk oppervlakte. Met een speciaal frees kit kan elke monteur dit makkelijk installeren.

Het systeem is Qi-gecertificeerd met EPP (Extended Power Profile) van 15W. De Easy Clip-voedingsstrips maken het eenvoudig om de laders met elkaar te verbinden dankzij het clip-on-systeem. Draadloze oplaadstationnetwerken kunnen worden uitgebreid met USB-aansluitingen. De laders werken op netstroom of batterijen. Bekijk ook onze mogelijkheden van de BatteryPack. 

Mocht u vragen hebben dan helpen wij u graag om u te adviseren wat het beste bij u past.